Photos: Η παρουσία και τα αυτόγραφα του “Ρίμπο” της Ορεστιάδας στο περίπτερο του ΑΟΟ στον Άρδα!

Την ευκαιρία να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα, να φωτογραφηθεί με μικρούς θαυμαστές του, αλλά και να μοιράσει «πράσινα» μπλουζάκια του ΑΟΟ είχε ο Δημήτρης Ριζόπουλος που βρέθηκε στο περίπτερο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και στις εκδηλώσεις του Άρδα που φιλοξενούνται στις Καστανιές.

Το Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές εδώ και χρόνια αποτελεί έναν θεσμό για όλους τους στον Έβρο καθώς για 21 συνεχόμενα χρόνια η όχθη του ποταμού μετατρέπεται σε μια απέραντη μουσική σκηνή φιλοξενώντας σπουδαίους καλλιτέχνες που δίνουν ζωή και χρώμα για 6 μέρες σε ένα μαγευτικό μέρος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εξέχουσα θέση στον περιβάλλοντα χώρο του Φεστιβάλ του Άρδα έχει το περίπτερο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Εκεί όπου οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας της φετινής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της ομάδα να πάρουν μπλουζάκια του ΑΟΟ και βέβαια παρουσία αθλητών του συλλόγου να αποκτήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Στο περίπτερο του ΑΟΟ επισκέφτηκε ο διεθνής ακραίος της ομάδας Δημήτρης Ριζόπουλος που είχε την ευκαιρία να υπογράψει αυτόγραφα και να μοιράσει δεκάδες μπλουζάκια, ενώ δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τις αρκετές μικρές θαυμάστριες του…

Μιλώντας ο ίδιος για την παρουσία του στον Άρδα και το περίπτερο του ΑΟΟ τόνισε: “Ήταν μια ωραία εκδήλωση που όλοι μας το ευχαριστηθήκαμε και ο κόσμος για μια ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του για την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα, αλλά και σε εμένα προσωπικά”.

Παρών στο περίπτερο της ομάδας έδωσε και η διοίκηση του ΑΟΟ, με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Γκιζάνη, τον πάτερ Κωνσταντίνο Δευτερίγο, τον Παντελή Δραχτίδη, την Στέλλα Σταματοπούλου, και τον Χριστόδουλο Χατζηξανθουλίου να ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας για τα διαρκείας, ενώ φωτογραφήθηκαν και με τον νεαρό τραγουδιστή από την Ορεστιάδα Σταύρο Χαλιαμπάλια ο οποίος και ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο φετινό Voice του ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ

«Ο Α.Ο. Ορεστιάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δημήτρη Ριζόπουλο, ο οποίος απέδειξε για άλλη μία φόρα τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για την ομάδα, που παραβρέθηκε στο περίπτερο του Ομίλου για να μοιράσει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Περιμένουμε και σήμερα τον κόσμο να παρευρεθεί στο περίπτερό μας παρέα με τον Θοδωρή Χουσίδη!

Στην παρέα μας χθες μαζί με το Ρίμπο είχαμε και εκλεκτά ονόματα της περιοχής όπως ο πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο., o κ. Μπαρμπούδης Αλέξανδρος, η κ. Φανή Μπαχαρίδου, ο κ, Σταύρος Βαβίας και καλλιτεχνικές παρουσίες όπως αυτή του Στάυρου Χαλιαμπάλια, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό».

aoo-xaliampalias-2015

aoo-ardas-2015