Αιφνιδιαστική πρωτοβουλία Πανόπουλου με δημόσια έκκληση σε Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη

Αίσθηση προκαλεί η πρωινή δημόσια δήλωση του Χρήστο Πανόπουλου από την ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας για ακόμα μια φορά παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο και μέσα στην κρίση που περνάει η πατρίδα, καλεί τους παράγοντες των μεγάλων ομάδων να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να φτιάξουν ένα σωστό ποδόσφαιρο ώστε να μην γυρίσει κι άλλο ο κόσμος την πλάτη σε αυτό.

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες”, επισημαίνει ο Πανόπουλος, που αναφέρεται ονομαστικά και με αλφαβητική σειρά στους Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη – καταλήγοντας ότι έχουν τεράστια ευθύνη και υποστηρίζοντας: “Μεγάλα παιδιά είμαστε”.

Η δήλωση ανέβηκε το πρωί της Δευτέρας και έχει ως εξήε

Κάνω έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, να αφήσουν έξω από το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» τις όποιες διαφορές έχουν, εάν έχουν, στην επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση τους.

Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ας συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου. Όλοι εμείς οι άλλοι, ως είθισται, θα ακολουθήσουμε.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες. Εξαρτάται από αυτούς εάν εκατομμύρια Έλληνες «πουν» ΚΑΛΗΜΕΡΑ ή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν.

Όλα τα άλλα «συναντήσεις, «συνεδριάσεις», «μπλα – μπλα…» είναι: «Για να είχαμε να λέγαμε.» Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αυτό πρέπει να γίνει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Σ.: Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα ονόματα έχουν γραφτεί με αλφαβητική σειρά.