H ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσε τον Στέλιο Τελούδη!

Την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Στέλιου Τελούδη, ανακοίνωσε η ΑE Κομοτηνής.

Ο 33χρονος ύψους 2.02μ. αθλητής, με θητεία σε αρκετές ομάδες με κυριότερη τον Ηρακλή, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά με την εμπειρία και τις ικανότητές του την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Μιχάλη Σταματέλο που ήρθε από το ΓΑΣ Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

“Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΣΤΕΛΙΟ ΤΕΛΟΥΔΗ ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του Power Forward και βλέπει τον κόσμο από τα 2.02cm , γεννημένο το 1982 με εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες Α1,Α2 και Β” Εθνικη σε σπουδαίους συλλόγους όπως ο Ηρακλής Θεσ/νίκης, Νήαρ Ήστ, Παπάγου και Σπόρτινγκ .Ο Στέλιος ,ο οποίος αποτελεί την δεύτερη κίνηση της ομάδας μας για την φετινή μεταγραφική περίοδο, θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στο νεανικό και φιλόδοξο σύνολο του κόουτς Φώτη Ζάντζα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Α.Ε. Κομοτηνής ο Στέλιος Τελούδης τόνισε πως «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με την φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής!Είχα σκοπό να κρεμάσω τα παπούτσια μου αλλά μου άρεσε το κλίμα της ομάδας και ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα όπως και ο καινούργιος έφορος του τμήματος Πενίδης Νίκος».