ΕΠΣ Ξάνθης: Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άρη Αβάτου που έφτασε τις εννέα!

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης ΑΒάτου που προχώρησε στην απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών, φτάνοντας συνολικά τις εννέα μεταγραφές.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά απέκτησε τους Εμίν Εμίνολγο, Πάρη Κοτόπουλο, Νίκο Πελτεκίδη και Χριστόφορο Θωμαίδη. Για τον νεαρό τερματοφύλακα Εμίν Εμίνογλου επί της ουσίας μιλάμε για επιστροφή μετά τον δανεισμό του την περσινή σαιζόν, ενώ ως επιστροφή λογίζεται και η επιστροφή του επιθετικού της ομάδας Πάρη Κοτόπουλου μετά την αποχώρηση του για λογαριασμό του Παύλου Μελά Κουτσού. Όσον αφορά τις έτερες δύο περιπτώσεις ο αμυντικός Νίκος Πελτεκίδης μετά από μια καλή σαιζόν στον Ερμή Μάνδρας επέλεξε να συνεχίσει στους πρωταθλητές, ενώ μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει σε ομάδα της Ξάνθης ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Χριστόφορος Θωμαίδης που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Καβάλας και της Ροδόπης, με τελευταίες τους Κεραυνό Πέρνης και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Αισίως η ομάδα του Αβάτου έφτασε τις εννέα μεταγραφές μια και πέρα από τους τέσσερις που αναφέραμε αποκτήθηκαν επίσης οι Γιάννης Βασιλειάδης, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, Κώστας Κουτσομιχάλης, Μιχάλης Ταχτσίδης και Ηλίας Φεταχίδης, λογικό βέβαια να γίνονται τόσες κινήσεις μια και να θυμίσουμε πως από την περσινή ομάδα του Αβάτου έχουν αποχωρήσει δέκα ποδοσφαιριστές.