Με Τσέλιο και Χαραλαμπίδη συνεχίζεται στα Γρεβενά η προετοιμασία της Εθνικής Έφηβων για το Βαλκανικό

Στα Γρεβενά βρίσκεται και συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Ομάδα των εφήβων, των Παρασκευά Τσέλιου και Σωκράτη Χαραλαμπίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα (1 έως 5 Αυγούστου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και ο συνεργάτης του Σωκράτης Τζιουμάκας (που έχουν στο πλευρό τους την φυσιοθεραπεύτρια Ξένια Πασχαγιαννίδου η οποία θα ακολουθήσει την αποστολή στην Άγκυρα) έχουν καλέσει στην προετοιμασία τους:

Τσέλιος Παρασκευάς (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Χαραλαμπίδης Σωκράτης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Γραμμενούδης Γεώργιος-Αλέξανδρος (ΓΣ Ηρακλής)
Τζιουμάκας Στυλιανός (ΓΣ Ηρακλής)
Μπουράκης Αντώνιος (ΓΣ Ηρακλής)
Καννελόπουλος Γεώργιος (ΕΑ Πατρών)
Κάβουρας Ανδρέας (ΕΑ Πατρών)
Δρακόπουλος Ελευθέριος (ΕΑ Πατρών)
Καρατζάς Νικόλαος (ΑΟΝΣ Μίλων)
Σπυριούνης Κυριάκος (ΑΟΝΣ Μίλων)
Λινάρδος Δημοσθένης (ΑΟ Θησέας Πατρών)
Χριστινίδης Δημήτριος (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)
Πιλιοκατέρος Νικόλαος (ΑΟ Πρέβεζας)

Στις κλήσεις έχουν συμπεριληφθεί και οι: Παπαλεξίου Γεώργιος (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Καπετανίδης Κωνσταντίνος (ΓΣ Ηρακλής), Κωτσάκης Φροίξος (ΑΟ Καλαμάτα 80), οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κι αναμένονται στα Γρεβενά την Κυριακή (με τον Κωτσάκη πάντως να έχει τεθεί νοκ άουτ λόγου του διαστρέμματος που είχε υποστεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης).

«Έχουμε συναντήσει πολύ καλές συνθήκες στην πόλη των Γρεβενών και το γήπεδο μας προσφέρει όλες τις ανέσεις ενώ τόσο ο κ. Κυριάκου όσο και οι άνθρωποι του Δήμου και του ΓΣ Γρεβενών είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή», είπε ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε αναφορικά με τους στόχους της ομάδας:

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή με μικρή χρονικά προετοιμασία για το Βαλκανικό Εφήβων, όπου θα αγωνιστούμε με μια μικτή ομάδα παίδων – παμπαίδων. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα καθώς εκεί θα αντιμετωπίσουμε ομάδας οι οποίες είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων. Υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι μόνο οφέλη θα έχουμε στο μέλλον από αυτή την ομάδα. Είναι μια ταλαντούχα φουρνιά, ενώ υπάρχουν κι άλλοι αθλητές τους οποίους παρακολουθούμε εν όψει του στόχου που έχουμε και δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά».