Photos: 30κλικ από την παρουσίαση των 13νέων αποκτημάτων της Ασπίδας Ξάνθης και την επίσημη φωτογράφιση

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ασπίδας η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της Ασπίδας Ξάνθης, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με την ιστορική Ασπίδα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη και πολύ ανανεωμένη για τη νέα χρονιά.

Συνολικά η Ασπίδα προχώρησε στην ολοκλήρωση 13μεταγραφών, με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μάκη Σαμαρά να προχωράνε στην παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου και φωτογράφιση τους μπροστά στα… γεμάτα ιστορία αποδυτήρια του συλλόγου που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, με παλιές φωτογραφίες της ομάδας και το σήμα του συλλόγου και στις δύο εισόδους των αποδυτηρίων του γηπέδου. Αμέσως μετά την παρουσίαση των μεταγραφών της ομάδας ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση και εν συνεχεία η δεύτερη προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Γιώργο Γρηγοριάδη και την επίβλεψη των ιθυνόντων του συλλόγου, που έχουν βάλει ωστόσο την φετινή αγωνιστική σαιζόν την επιστροφή του συλλόγου σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα από τα 13νέα αποκτήματα η Ασπίδα αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση δύο μεταγραφών που θα «κλείσουν», εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το ρόστερ. Καθώς ο προπονητής του συλλόγου σε συνεννόηση πάντα με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάκη Σαμαρά και την διοίκηση προσανατολίζονται σε ένα ρόστερ 24ατόμων με εμπειρία αλλά και πολύ ταλέντο. Άλλωστε βλέποντας κανείς τα αποκτήματα της ομάδας αντιλαμβάνεται ευθείς αμέσως πως η Ασπίδα ενισχύεται πάρα πολύ σε όλες τις θέσεις, αποκτώντας παίκτες με εμπειρία αλλά και παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να την βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα νέα αποκτήματα του ιστορικού συλλόγου της Ξάνθης. Η Ασπίδα προχώρησε στην απόκτηση των Νίκου Τσετινέ(αμυντικός), Σταύρου Μενεξέ(μέσος), Θαναάση Γαλανόπουλου(μέσος) και Σπύρου Χατζηεμμανουήλ(επιθετικός) άπαντες από τον Ερμή Μάνδρας. Δυνάμωσε πολύ παίρνοντας από τον περσινό πρωταθλητή Άρη Αβάτου τους Μάριο Τσορμπατζίδη(αμυντικός), Αντώνη Κοντομιχάλη(μέσος) και τον Μπάμπη Κυριαζίδη(επιθετικός). Με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να προχωρά και στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την πρώην ομάδα του Αστέρα Μαγικού με τους Σιράκ Τζουνέιτ(αμυντικός) και Απόστολο Κιαχίδη(αμυντικός). Κατάφερε να πάρει από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ορφέα τον μεσοεπιθετικό Μουτούς Τζοσκούν. Δημιούργησε μια εξαιρετική δυάδα κάτω από τα γκολποστ με την απόκτηση του Παναγιώτη Βασιλειάδη από την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Απέκτησε ακόμη τον Δημήτρη Παρμακλή(αμυντικός) από την Βιστωνίδα, ενώ απέκτησε για βασικό «9» πιστεύοντας πολύ στην ικανότητα του στο σκοράρισμα τον Ντοβάν Ρετζέπογλου από τον Ρεμβιακό 2011. Το ThrakiSportS ήταν εκεί και σας παρουσιάζει παρακάτω φωτορεπορτάζ τόσο από την παρουσίαση των μεταγραφών της Ασπίδας αλλά και την φωτογράφιση του συλλόγου.