ΕΠΣ Έβρου: Χατζηανδρέου ανακοίνωσε η νεοσύστατη Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου

Τον νέο της προπονητή ανακοίνωσε η νεοσύστατη Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, με τον Γιώργο Χατζηανδρέου να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Ο έμπειρος προπονητής (30 χρόνια στους πάγκους) είναι γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό της Θράκης, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τον πάγκο της Α.Ε. Διδυμοτείχου (επί σειρά ετών και στην Δ΄Εθνική) αλλά και της μεικτής της ΕΠΣ Έβρου (στο τιμόνι της οδήγησε την ομάδα στην πρώτη 1η θέση σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την σεζόν 2012-2013 για πρώτη φορά στην ιστορία της).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας στο facebook:

«Η πρώτη μεγάλη ανακοίνωση είναι γεγονός για την ομάδα μας,προπονητής στην περίοδο 2015-16 θα είναι ο κ. Χατζηανδρέου Γιώργος ένας από τους καλύτερους προπονητές του νομού μας που έχει διατελέσει προπονητής σε πολύ μεγάλες ομάδες του Έβρου όπως η Α.Ε Διδυμοτείχου αλλά και η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Έβρου… Ευχόμαστε ότι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες!!!»

Σε δηλώσεις του στο radioevros.gr ο Χατζηανδερέοείπε: Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να αποδεχθώ την πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου έπαιξε η συνένωση η οποία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες και το γεγονός ότι παράγοντες ανέλαβαν νέα παιδιά με όρεξη . Η ομάδα που ετοιμάζω θα παρουσιάζει ένα άλλο αγωνιστικό στυλ, θα αποτελείται από νεαρούς παίκτες τόσο με καταγωγή από τα δύο χωριά όσο και από αλλού που θα έρθουν.Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα να δουλέψω δηλαδή με νεαρούς παίκτες στις προπονήσεις και να βγάλουμε αυτήν την δουλειά στο γήπεδο. Ξέρω πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αλλά δεν φοβάμαι.