Επιστροφή Γιάννη Σκαρλατίδη στην Ορεστιάδα! Ξανασμίγει με τον αδερφό του Νίκο, χαρά για τον μπαμπά Σάκη…

Ένα ακόμη κομμάτι του φετινού παζλ στο ρόστερ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας συμπληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με την απόκτηση και την επιστροφή στην ομάδα  του 22χρονου Ορεστιαδίτη Γιάννη Σκαρλατίδη.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον νεαρό πασαδόρο που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη έπειτα από 4 χρόνια και ουσιαστικά θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Νίκο που ήταν και πέρσι στο ρόστερ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Μάλιστα τα δύο αδέρφια βρέθηκαν και αντίπαλοι στα γήπεδα της Α2 το 2014 όταν οι “πράσινοι” την χρονιά της ανόδου είχαν αναμετρηθεί στο πρωτάθλημα με τον Αίαντα Ευόσμου.

Σε εκείνο μάλιστα το παιχνίδι ο (επίσης πρώην αθλητής του συλλόγου) Σάκης Σκαρλατίδης είχε καμαρώσει για τους γιους του που φέτος θα είναι συμπαίκτες στον ΑΟΟ. Μάλιστα, από εκείνο το παιχνίδι είναι και η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε το VolleyPlanet.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ:

«Μετά από τέσσερα χρόνια συλλογής εμπειριών ο Γιάννης Σκαρλατίδης επιστρέφει στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας για να συμβάλει κι αυτός με τη σειρά του στη συνέχιση της πορείας του Ομίλου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.  Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1993, έχει ύψος 1,82 και η θέση του είναι πασαδόρος. Είναι γέννημα θρέμμα Ορεστιαδίτης και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας.

Την περίοδο 2007-2011 αγωνίστηκε με τον Όμιλο, στη συνέχεια και για ένα χρόνο έπαιξε στον Επίκουρο Πολίχνης και από το 2012 μέχρι το 2015 στον Αίαντα Εύοσμου. Με την Εθνική παίδων κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό, την έκτη στο Ευρωπαϊκό και την έβδομη στο Παγκόσμιο, ενώ συμμετείχε και στην Εθνική εφήβων.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας συνεχίζει να στηρίζει τους παίκτες της περιοχής και κάνει ότι είναι δυνατόν για να τους εντάξει στο αγωνιστικό δυναμικό του.

Γιάννη καλώς ήρθες,  καλή αρχή και καλή αγωνιστική χρονιά μακριά  από τραυματισμούς!»