Υψηλές επισκέψεις στο προπονητήριο του ΟΕΓΑ, που αναχώρησε για Βουλγαρία!

Την Τρίτη 21 Ιουλίου επισκέφτηκε τον χώρο προπόνησης του ΟΕΓΑ (ΤΟΛ), ο Πρόεδρος Χρήστος Ψαθάς και η Τεχνική επιτροπή της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Αλέκος Δούμπας, Δημήτριος Γιαννουλίδης και ο Ιωάννης Ζαχαριάδης.

Οι εκπρόσωποι της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Διοίκηση και τους Προπονητές του συλλόγου, αλλά και να παρακολουθήσουν την προπόνηση των παιδιών. Οι κύριοι Ψαθάς και  Δούμπας κατέγραψαν τις ανάγκες σε μέσα δουλειάς και υποδομών όπως και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την λειτουργία των συλλόγων. Ο κΔημήτριος Γιαννουλίδης ως υπεύθυνος ανάπτυξης των κοριτσιών και ο  Ιωάννης Ζαχαριάδης ως υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών στις μικρές ηλικίες κατέγραψαν την προπόνηση των παιδιών, προώθησαν τις απόψεις τους σχετικά με την ανάπτυξη της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και το πλάνο για συνεργασία και κίνητρα για την προώθηση παιδιών που θέλουν να ακολουθήσουν την πορεία του πρωταθλητισμού.

Επίσης συζητήθηκαν γνώμες και τοποθετήσεις για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό και προγραμματισμό για την εξέλιξη του αθλήματος, τεχνικής του ασκησιολόγιου στις μικρές ηλικίες, αλλά και για το καλεντάρι των αγώνων να ξεκινάει από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Επισημάνεται η εθελοντική προσφορά των ανθρώπων της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που με αυτές τις πρωτοβουλίες ξεκινάνε έναν σπουδαίο και εποικοδομητικό αγώνα, συνεργασίας με τα αθλητικά σωματεία της Περιφέρειας που μόνο όφελος θα έχει.

Tην Κυριακή 26 Ιουλίου, αγωνιστικά τμήματα του Ο.Ε.Γ.Α. μαζί με προπονητές και συνοδό, αναχώρησαν για το κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Ενόργανης και το Γυμανστήριο στην πόλη της Σόφιας στην Βουλγαρία. Η αντιπροσωπία του Ο.Ε.Γ.Α. θα έχει την ευκαιρία για μία εβδομάδα να προετοιμαστεί με τα πιο σύγχρονα μέσα, αλλά και να επιμορφωθεί για την καλύτερη επίτευξη των στόχων της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου  θα επιστρέψει η αποστολή στην Αλεξανδρούπολη και για 20 ημέρες θα αρχίσουν οι διακοπές η ξεκούραση και η αποκατάσταση των παιδιών, μετά από μια καταπονημένη και επιτυχημένη χρονιά με πολλές και σημαντικές διακρίσεις.