Ανακοινώθηκε ο Χήρας μέσω… μάνατζερ στην Ορεστιάδα

Την μια μεταγραφή μετά την άλλη κλείνει ο Α.Ο.Ορεστιάδας που έχει καταφέρει μέχρι τώρα να είναι η πιο δραστήρια ομάδα της Volleyleague στην μεταγραφική περίοδο! Επόμενως παίχτης ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας.

Ο Χήρας έπειτα απο δελτίο τυπου του μάνατζέρ του, ανακοίνωσε την συνεργασία τους με τον ΑΟΟ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του volleyplanet που αναδημοσίευσε το ThrakiSportS. Ο 27χρονος κεντρικός με ύψος 1.98 συμφώνησε για έναν χρόνο με την ομάδα και μαζί με τους Μίλιτς, Πεντίδη και Χουσίδη αναμένεται να συμπληρωθεί η τετράδα των κεντρικών του Αθλητικού Ομίλου για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο κεντρικός από την Κατερίνη αγωνίστηκε πέρυσι στον Γ.Σ. Λαμίας, ενώ έχει περάσει και από τον Αρχέλαο Κατερίνης, τον Ζαφειράκη Νάουσας, τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον ΣΠΑ Καρδίτσας, έχοντας μια γεμάτη χρονιά στη Volleyleague, και αποτελεί τον τρίτο παίκτη ο οποίος ανηφορίζει από την Λαμία για την Ορεστιάδα μέσα σε δύο χρόνια αφού την ίδια διαδρομή έκαναν και οι Ριζόπουλος και Δημητριάδης πέρυσι με τον τελευταίο όμως να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Η δήλωση του παίκτη για την μεταγραφή: Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι φέτος στην Ορεστιάδα, είναι ένας ιστορικός σύλλογος κ έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα του χορού μας από εκεί. Ο κόσμος της Ορεστιάδας δείχνει να αγαπάει το volley και αυτό φαίνεται από την μεγάλη συμμετοχή που έχει σε κάθε αγώνα της ομάδας.Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδας τους στόχους της και να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.