Ο πρώην μέσος του Πανθρακικού Πιθαρούλης επέστρεψε στον ΟΦΗ!

Στην 15η μεταγραφή του προχώρησε ο ΟΦΗ καθώς απέκτησε τον πρωην μέσο του Πανθρακικού Γιώργο Πιθαρούλη.

Ο Γιώργος Πιθαρούλης επιστρέφει στην ομάδα μετά από 6 χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί σε νεαρή ηλικία (2007-2009). ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή και πριν φόρεσε με επιτυχία για δυο χρόνια την φανέλα του ΑΟΧ.

Ο 25χρονος μέσος εκτός από τον ΟΦΗ στην Super League, έχει περάσει και από τον Πανθρακικό (2009-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β’ Ολλανδίας με την Χέλμοντ (2011). Ο Γιώργος Πιθαρούλης γεννήθηκε στις 4-6-1990 στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, eπαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟΑΝ και την Κριτσά, στον ΟΦΗ (Σούπερ Λιγκ). Ακολούθησε η Χερσόνησος (Γ’ Εθνική), ο Πανθρακικός (Σούπερ Λιγκ και Β’ εθνική με 3 συμμετοχές), η Παναχαική (Γ’ Εθνική), η Χέλμουντ (Β’ Ολλανδίας), ο ΑΟ Χανιά (Γ’ και Β’ Εθνική) και η Επισκοπή (Β’ Εθνική).

Ο Πιθαρούλης βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», υπέγραψε το συμφωνητικό του και θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (27/7) στην πρώτη της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί ανήκει. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και ο προσωπικός μου. Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ».

Οι 15 παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ που θελει να επιστρέψει άμεσα στην Β’ εθνική σύμφωνα με το athlitiko.gr, είναι οι Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός), Γκούμας (μέσος), Παπατζίκος (κεντρικός αμυντικός), Νικολόπουλος (επιθετικός), Πιθαρούλης (κεντρικός αμυντικός και μέσος).