Επέστρεψε ο Μάνταλος στις προπονήσεις της ΑΕΚ στην Πολωνία

Ο Κομοτηναίος πρωην μέσος της Ξάνθης Πέτρος Μάνταλος για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περσινή χρονιά, πήρε μέρος σε ολόκληρη την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/7) δείχνοντας ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει μπει στην τελική ευθεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του sport24 που την ακολουθεί στην προετοιμάσια στην Πολωνία:

Το πιο καλό μαντάτο, ίσως από την αρχή της φετινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, πήρε την Παρασκευή (24/7) ο Τραϊανός Δέλλας. Το πρόγραμμα της απογευματινή προπόνησης στην Οπαλένιτσα, μπορεί να έμοιαζε σαν τις άλλες, καθώς είχε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας και άμυνας, αλλά δεν ήταν, αφού ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε κανονικά το παρών. Προφανώς για τον Δέλλα αποτελεί ένα χριστουγεννιάτικο δώρο μέσα στο καλοκαίρι, να βλέπει τον Μάνταλο να κάνει προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο έλειψε από την ομάδα όταν τραυματίστηκε πέρυσι και πόσο σημαντικός θα είναι για τη νέα σεζόν. Βεβαίως ήταν πολύ επιφυλακτικός στις κινήσεις του και κυρίως πολύ προσεκτικός με το αριστερό του πόδι.

Μάλιστα στην αρχή της άσκησης για κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα φάσεων, απέφευγε να σουτάρει με το αριστερό. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά ο Μάνταλος, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Αν έβλεπε άλλωστε κανείς το βλέμμα του Μάνταλου στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για τη νέα σεζόν, την ώρα που ο ίδιος έκανε ατομικό και οι συμπαίκτες του έπαιζαν το πρώτο δίτερμα, θα τα καταλάβαινε όλα. Όπως επίσης και αν έβλεπε το χαμόγελο του Μάνταλου χθες, την ώρα που έμπαινε κανονικά στις ασκήσεις μαζί με τους υπόλοιπους.

Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν πανευτυχείς που έβλεπαν και πάλι δίπλα τους τον Μάνταλο και αυτό ήταν ηλίου φαεινότερο. Ειδικά οι “παλιοί”. Το δέσιμο που υπήρχε πέρυσι στην ΑΕΚ ανάμεσα στους παίκτες ήταν μεγάλο.

Και την Παρασκευή (24/7) το χάρηκαν που τον είχαν ξανά κοντά τους και δεν το έκρυβαν. Πότε ο Πλατέλλας, πότε ο Αραβίδης, πότε ο Μπαρμπόσα, δεν έχαναν ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον Μάνταλο και να τον “πειράξουν”.