Αναμένεται εντός της ημέρας Ελλάδα και ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ώρες από τον Πανθρακικό ο Χαβίτο!

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Πανθρακικός. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός προγραμμάτισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (26/7), όπως επιβεβαίωσε στο ThrakiSportS, εντός της οποίας ή το πολύ την επομένη πιθανότατα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Θα μεταβεί από την  Ισπανία όπου βρίσκεται μετά τη λήξη της περιόδου (αγωνιζόταν στην Κέρκυρα) και από εκεί μέσω Αθηνών και όχι της αγαπημένης του Θεσσαλονίκης στην Κομοτηνή ή στη Δράμα (στο Βώλακα που προετοιμάζεται η ομάδα) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας στην ομάδα της Θράκης.

Ο 32χρονος, όπως ανέφερε το ThrakiSportS την Τρίτη, πείστηκε από τον προπονητή Μανουέλ Ρόκα να πει το “ναι” και να αγωνιστεί στους Θρακιώτες.

Έτσι, μετά τον Βάλτερ Μπαλούφο και τον Χαβίτο, οι δύο από τις τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών είναι από την Ισπανία, με τον τρίτο της… παρέας που απομένει να αποκτηθεί λόγω απογορευτικού μεταγραφών δύσκολο να μην είναι Ίβηρας.