Το Θρακιώτικο Χάντμπολ επιστρέφει! Οριστικά στην Α2 κατηγορία η Ασπίδα Ξάνθης!!!

Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και έτσι η Ασπίδα Ξάνθης αποδέχτηκε το αίτημα της ΟΧΕ να συμπληρώσει το κενό της ΓΕ Βέροιας με τον σύλλογο της Ξάνθης τη νέα αγωνιστική σαιζόν να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Χάντμπολ.

Μετά το ιδιαίτερα σημαντικό ραντεβού του προπονητή του συλλόγου Θεόδωρου Βαφειάδη, του ανθρώπου που είχε την ιδέα και την υλοποίησε την επαναλειτουργία ομάδας Χάντμπολ στην Ξάνθη, με τους διοικούντες του συλλόγου της Ασπίδας Ξάνθης πάρθηκε η απόφαση πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί για τον σύλλογο, μετά και την θετική εισήγηση των παικτών της ομάδας ο σύλλογος να κάνει το επόμενο βήμα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για το Ξανθιώτικο αλλά για ολόκληρο το Θρακιώτικο Χάντμπολ να μετέχει ομάδα της περιοχής μας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, τόσο στο κομμάτι της αναβάθμισης του αθλήματος στην περιοχή μας όσο και στο κομμάτι να βλέπουμε περισσότερα Θρακιωτάκια να ασχολούνται σε υψηλό επίπεδο με το άθλημα.

Ο Ξανθιώτικος σύλλογος πλέον αναμένεται σύντομα να προχωρήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με την πρεμιέρα για την Ασπίδα να είναι στις 17 Οκτωμβρίου στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην Πυλαία.