Επίσημα ο Μπόζινταρ Τσουκ στα “ερυθρόλευκα”!

Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Μπόζινταρ Τσουκ είναι και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος διεθνής Μαυροβούνιος που πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπου αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, πριν πάει στην Ελβετική Λουγκάνο, έχει περάσει ακόμα από την Γαλλική Ναρμπόν, την Μπουντβάσκα Ριβιέρα και την Στουντένσκι Σεντάρ.

Ο Μπόζινταρ Τσουκ που έγινε γνωστό από τις 8 Ιουλίου ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ) δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνισθώ στον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη είναι πολύ διαφορετικές. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, όλα είναι πολύ οργανωμένα και λειτουργούν σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο.

Εχω μάθει ότι ο προπονητής κ. Πιάτσα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αυτό μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι θα βελτιωθώ πολύ σαν αθλητής. Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να κερδίσει όλους τους στόχους της».