Αποθεραπεία και επιστροφή στην βάση για την Skoda Ξάνθη

Μετρούν αντίστροφα οι παίκτες της Ξάνθης για την επιστροφή της ομάδας στην Θρακική πόλη, μετά την ολοκλήρωση του 2ου μέρους της προετοιμασίες της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Μετά από 11 κουραστικές μέρες με διαδοχικές προπονήσεις και τρία φιλικά παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 2 νίκες με ανατροπή στο σκορ κόντρα σε Τεούτα και Σλάβια Σόφιας και μία «λευκή» ισοπαλία με τον Πλατανιά, η ξανθιώτικη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής επιστρέφει στην βάση της. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η τελευταία (πρωινή) προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και αποθεραπεία.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες της Θρακιώτικης ομάδας έχουν ρεπό και από το απόγευμα της Δευτέρας θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Σε ένα διάστημα όπου από την 1η Αυγούστου έως και τις 14 του ίδιου μήνα θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (1/8) και την Βέροια (5/8) εκτός έδρας, αλλά και τους Ηρακλή (8/8) και Πανθρακικό (14/8) στο γήπεδό της.