Βραδιά με λαμπερές παρουσίες στην κλήρωση της ΟΧΕ! Στην κορυφαία επτάδα Κεπεσίδου και Προκοπίδου!!!

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την κλήρωση των πρωταθλημάτων. Σε μια πολύ λαμπερή εκδήλωση που παρουσίασαν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών- Α1 Γυναικών της σεζόν 2014-2015, με την παράσταση να κλέβει η Εβρίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου που αναδείχτηκε κορυφαία τερματοφύλακας του πρωταθλήματος με την φανέλα της πρωταθλήτριας Νέας Ιωνίας, την βλέπετε στην φωτογραφία με την συμπαίκτρια της στην Αθηναϊκή ομάδα Λαμπρίνα Τσάκαλου που τιμήθηκε για την κλήση της στην μικτή κόσμου και την επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας στον αγώνα επίδειξης Μπιτς Χάντμπολ μπροστά στα μέλη της ΔΟΕ, στην προσπάθεια για ένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης τιμητική πλακέτα θα σταλεί στην Ξανθιώτισσα εξτρέμ Ελένη Προκοπίδου, που αναδείχτηκε ως η κορυφαία στην θέση του αριστερού εξτρέμ, καταφέρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να είναι στις κορυφαίες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Η καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών ήταν η εξής:
Τερματοφύλακας: Κεπεσίδου (Νέα Ιωνία)
Δεξί εξτρέμ: Τσαουσίδου (Ορμή Λουξ)
Αριστερό εξτρέμ: Προκοπίδου (ΠΑΟΚ)
Αριστερό ίντερ: Τσιομπάνου (Αμύντας Αμυνταίου)
Δεξί ίντερ: Μπράουερ (Νέα Ιωνία)
Πλέι μέικερ: Τσάκαλου (Νέα Ιωνία)
Πίβοτ: Μάστακα (ΠΑΟΚ)

Παράλληλα τιμήθηκαν και οι καλύτεροι της Α’1 αντρών που ήταν οι:
Τερματοφύλακας: Νούγκοβιτς (Διομήδης Άργους)
Δεξί εξτρέμ: Μπακαούκας (ΑΕΚ)
Αριστερό εξτρέμ: Γεωργιάδης (ΑΕΚ)
Δεξί ίντερ: Αλβανός (ΠΑΟΚ)
Αριστερό ίντερ: Νικολαϊδης (ΑΕΚ)
Πλέι μέικερ: Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους)
Πίβοτ: Κοκκώνης (ΠΑΟΚ)

Η Κεπεσίδου και η Τσάκαλου ήταν πανευτυχής για την βράβευση τους, καθώς ήταν οι μόνες από την επτάδα που μπόρεσαν να δώσουν το παρών, μια και η απόσταση δεν επέτρεψε στις υπόλοιπες πέντε να βρεθούν στο μουσείο της Ακρόπολης. Ιδιαίτερα η Κεπεσίδου έδειχνε να το διασκεδάζει μια και δεν είναι λίγο για την νεαρή Εβρίτισσα που μετά την μεταγραφή της στη Νέα Ιωανία και την φανταστική περσινή σαιζόν επιβραβεύεται για την προσπάθεια της.