Προπονήσεις με την μπάλα για τον Πανθρακικό στον Βώλακα

Με διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού συνεχίστηκε την Πέμπτη στο Βώλακα της Δράμας η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της ημέρας ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της δύναμης και της ταχύτητας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της τακτικής και ιδιαίτερα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, με ασκήσεις στις οποίες οι αμυντικοί είχαν να αντιμετωπίσουν έναν παίκτη παραπάνω σε επιθετικές προσπάθειες.

Η προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησε με ζέσταμα με μπάλα και ασκήσεις τεχνικής, υπό τις οδηγός του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από τον Μάνουελ Ρόκα και τους συνεργάτες του στον τομέα της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και του έντονου pressing. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δύο δεκάλεπτα παιχνίδια στο μισό γήπεδο, όπου το βάρος έπεσε κυρίως στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με πρωινή προπόνηση και τους παίκτες να έχουν το πρώτο τους ρεπό το απόγευμα. Θυμίζουμε το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου, στις 19:00 το απόγευμα, με την Καβάλα που αγωνίζεται και φέτος στη Γ’ Εθνική στο γήπεδο της Λυδίας Καβάλας.