Πήρε πρωην Σέρβο μέσο του Πανθρακικού η φιλόδοξη Ελευσίνα

Δυναμικά συνεχίζει την δραστηριότητά του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ο Πανευλευσινιακός, με το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων στη Β’ Εθνική να είναι ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς, γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το πέρασμά του από τον Πανθρακικό.

Ο 32χρονος Σέρβος μέσος γεννήθηκε στην πόλη Ουζίτσε, και μετά από τις καλές εμφανίσεις στις ομάδες της πατρίδας του, το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε από τη Γιαβόρ “πακέτο” με τον Τζόκιτς στην Ελλάδα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο στον Πανθρακικό. Την πρώτη χρονιά παρόλο που υπολόγιζόταν ως βασικότατο στέλεχος της ομάδας ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς και αγωνίστηκε ελάχιστα πετυχε όμως το νικητήριο γκολ στην πρώτη νίκη της ομάδας εναντίον του Εργοτέλη. Την δεύτερη σεζόν παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League, παρέμεινε στην ομάδα για να την βοηθήσει στην προσπάθεια επανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Παρα την αρκετά καλή χρονιά που έκανε ο ίδιος η ομάδα του Πανθρακικού, δεν κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λίγκα και έτσι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του.Συνολικά με τον Πανθρακικό μέτρησε 37 συμμετοχές με 5 γκολ και δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση, που εκδόθηκε την Τετάρτη (22/7): «O Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας τoυ με τον Φιλίπ Αρσενίεβιτς (Filip Arsenievic).
Ο 32χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανελευσινιακού.
Ο Αρσενίεβιτς γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1983 στο Ουζίτσε της Σερβίας. Την περίοδο 2009-11 φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού με τον οποίο την πρώτη χρονιά αγωνίστηκε στα μεγάλα σαλόνια της Super League και την δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League (συνολικά 35 συμμετοχές και 6 γκολ). Έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Σερβία για λογαριασμό της Γιαγκόντινα, όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2012 όταν και μεταγράφηκε στην πρωταθλήτρια Καζακστάν Σαχτάρ Καραγκάντι. Πέρυσι έπαιξε στην Νόβι Παζάρ, ομάδα Α’ κατηγορίας της Σερβίας».