Η… κωλοτούμπα του Γκιγιέρμο Πέρεθ!

Προ εικοσαημέρου, ο πρωην μέσος του Πανθρακικού Γκιγιέρμο Πέρεθ είχε κάνει μια απίθανη δήλωση για το ύποπτο μάτς (Ολυμπιακός- Βέροια 3-0), που ώστόσο λίγες μέρες μετά την άλλαξε ολότελα!

Όλοι θυμόμαστε την ανάρτηση στο Facebook του Γκιγιέρμο Πέρεθ (που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του επίμαχου αγώνα), ο οποίος την επομένη της εκδίκασης της υπόθεσης «ανέβασε» στάτους στο οποίο σχολίαζε: «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ…α βλέπω»!

Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης και είχε διατηρηθεί… κρυφό ως τώρα, σύμφωνα με το SDNA, η Βέροια έψαξε και βρήκε τον Ισπανό και προσκόμισε μία εβδομάδα(!) μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, δήλωσή του, με την οποία προσέδιδε εντελώς άλλο νόημα στην εν λόγω ανάρτησή και υποστήριζε ότι το παιχνίδι ήταν καθαρό!

Προσέξτε λοιπόν, πώς ο Ισπανός (πάντα βάσει του εγγράφου που προσκόμισε η ίδια η Βέροια) ερμηνεύει το «μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ…α βλέπω» που ο ίδιος έγραψε στο Facebook:

«Η σχετική ανάρτησή μου, ως προς το πρόσωπο του Γεωργέα, έχει παρερμηνευτεί κακόβουλα, καθώς το αληθές νόημα της φράσεως που ανέγραψα ήταν ότι ο Γεωργέας, ηλικίας 38 ετών, αποτελεί ένα παράδειγμα για την ελληνική νεολαία από απόψεως αθλητικής και επαγγελματικής, δεδομένου ότι θα παίξει εκ νέου στη Σούπερ Λιγκ, παρά την προχωρημένη ηλικία του»!

Διευκρινίζει παράλληλα ο Πέρεθ, ότι με το σχόλιό του στο Facebook ουδόλως επιδοκίμασε την εκδοχή του Γεωργέα σχετικά με τον επίμαχο αγώνα!

Ο Πέρεθ,  πάντως, αναφέρεται και στο παιχνίδι,  λέγοντας ότι… έπαιξε με επαγγελματισμό και επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοσή του, ότι ουδείς συμπαίκτης του ή αξιωματούχος του είπε ή του υπαινίχθηκε, είτε πριν, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι η Βέροια έπρεπε να χάσει με 3-0, καθώς και ότι ο εν λόγω αγώνας χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς…

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων που μειοψήφησε, αναφέρει πως «η ανάρτηση του Πέρεθ ήρθε αφού πληροφορήθηκε προφανώς από τα ΜΜΕ τη συζήτηση της υπόθεσης και ενισχύει με τον τρόπο του την κατάθεση Γεωργέα».

Η πλειοψηφία έχει άλλη άποψη, καθώς επικαλείται τη δήλωση του Ισπανού που προσκόμισε η Βέροια και αναφέρει: «Η κατάθεση Γεωργέα δεν δύναται να ενισχυθεί από την ανάρτηση του Γκιγιέρμο Πέρεθ»!