ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνημα για τον πρωταθλητή Άρη Αβάτου με στόχο την άνοδο στην Γ’!(+photos)

Με πολλές φιλοδοξίες και στόχο την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία ξεκίνησε την προετοιμασία του ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο beach bar GOA των Μαγγάνων, και από την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν το τρέξιμο. Ο Χρήστος Σαμαράς έχοντας στο πλευρό του το νέο γυμναστή της ομάδας Λαδόπουλο και στην διάθεση του τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έως τώρα, μπήκαν δυνατά στις προπονήσεις μια και στόχος της ομάδας και της διοίκησης είναι η ομάδα τη φετινή σαιζόν μετά τις δύο συνεχόμενες δεύτερες θέσεις στα μπαράζ ανόδου να καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο. Για αυτό το σκοπό άλλωστε η διοίκηση του Άρη σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας του Αβάτου δουλεύουν καθημερινά για την όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ.

Τις προσεχείς μέρες η ομάδα του Αβάτου θα πραγματοποιήσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια ώστε να είναι έτοιμα τόσο για το Κύπελλο όσο και για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.