Στα “πράσινα” ξανά ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος… αλλά του Αγροτικού Αστέρα

Στα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα ντύθηκε ο πολύπειρος πρωην αμυντικός και αρχηγός του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος που θα συναντήσει στον Εύοσμο τον συμπαίκτη του στην Κομοτηνή Δημήτρη Σκλιοπίδη.

Ο Σαρακατσάνος υπέγραψε στους θεσσαλονικείς, με τους σταχυοφόρους να δίνουν συνέχεια στο μεταγραφικό τους… κρεσέντο.  Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, επισημαίνοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα. Υπήρξαν πολλοί λόγοι που ήρθα. Πρώτος και κυριότερος, η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες μου ο πρόεδρος και ο προπονητής. Επίσης, η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος και το πειστικό πλάνο που έχει ώστε να συνεχίσει να προοδεύει. Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Εννοείται, βέβαια, ότι απαιτείται σκληρή δουλειά κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα, ώστε να δικαιώνονται οι επενδύσεις του προέδρου, οι κόποι του προπονητή, η υποστήριξη του κόσμου και φυσικά η δεδομένη ποιότητα του ρόστερ. Η υγεία και οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα πιστεύω ότι είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, αλλά και στη συμπεριφορά της διοίκησης. Όταν το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, απλοποιεί τα πράγματα και διευκολύνει τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν πιο εύκολα».

Ο Σαρακατσάνος πέρσι βρέθηκε στην ΑΕΛ, ενώ φυσικά έχει μεγάλη παρουσία στα ελληνικά γήπεδα και σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, και μια τριετία (2011-14)με 54 συμμετοχές στον Πανθρακικό.