Οι ευχές του Έβρου Σουφλίου έφεραν… γούρι στην Εθνική Παμπαίδων

Την πρώτη της νίκη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας, πανηγύρισε η Εθνική Ομάδα των Παμπαίδων που επικράτησε με 3-0 της Μολδαβίας.

Παρά την απουσία του Φρίξου Κωτσάκη (η οριστική διάγνωση για τον τραυματισμό που υπέστη στην πρεμιέρα με την Σερβία είναι διάστρεμμα β’ βαθμού, άρα δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της διοργάνωσης) και το γεγονός ότι ο Νίκος Ζαλμάς έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του οι νεαροί διεθνείς δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα για να φτάσουν στη νίκη.

Στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης η Εθνική αντιμετωπίζει στον τελευταίο αγώνα του ομίλου την Τουρκία (η οποία επικράτησε με 3-2 της Σερβίας) και με νίκη προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην πρώτη αγωνιστική η Ελλάδα είχε ηττηθεί το απόγευμα της Τρίτης με 3-2 από την Σερβία  (25-20, 22-25, 21-25, 25-21, 16-14) ενώ η Τουρκία είχε επικρατήσει με 3-0 της Μολδαβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα φτάνοντας στην Βουλγαρία, δέχθηκε μεταξύ άλλων και της ευχές του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, της ομάδας δηλαδή που ουσιαστικά φιλοξένησε στον Έβρο την Εθνική Παμπαίδων κατά την προετοιμασία της.

“Ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχές του, ενόψει της πρώτης επίσημης συμμετοχής της Εθνικής ομάδας των Παμπαίδων στο 1ο Βαλκανικό πρωτάθλημα παμπαίδων από τις 21 Ιουλίου ως τις 25 Ιουλίου, στο Καζαλνάκ της Βουλγαρίας. Τόσο στους προπονητές όσο και στους αθλητές ευχόμαστε καλή επιτυχία να είναι υγιείς και να επιστρέψουν με το μεγαλύτερο μετάλλιο της διοργάνωσης”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Σουφλιώτικης ομάδας.