Γ’ Εθνική: Ορίστηκε (επιτέλους) νέα διοίκηση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Η σύνθεσή της και οι πρώτες αντιδράσεις…

Με μεταμεσονύκτια ανακοίνωση, δύο μήνες μετά την παραίτηση της διοίκησης Βαλσαμίδη, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απέκτησε επιτέλους ξανά διοίκηση.

Μετά από έντονο παρασκήνιο, πολλές συναντήσεις και πιέσεις, ένα κρισιμότητα ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός το βράδυ της Δευτέρας και νέες συναντήσεις την Τρίτη, αργά τη νύχτα βγήκε η πολυπόθητη ανακοίνωση με βάση την οποία τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει η ομάδα του πρώην παίκτη και παράγοντα της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το ThrakiSportS.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε από το επίσημο facebook του ΜΓΣ Εθνικός καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και υπογράφεται από το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός (χωρίς να αναφέρεται οποιοδήποτε πρόσωπο, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με την παραίτηση Βουκουρεσλή που ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτή). Τις πρώτες πρωινές ώρες αναπαρήχθη και από την σελίδα του ποδοσφαιρικού Εθνικού στο facebook.

Η ανακοίνωση, που φέρει τον τίτλο “Δελτίο Τύπου ΔΣ ΜΓΣ Εθνικός”, αναφέρει επί λέξη τα εξής: “Ο Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι η επιτροπή Διοίκησης του τμήματος Ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αποτελείται από τους: Παπαδόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου (έφορος) Κυριακίδης Ιωάννης (Μέλος) Παπαδόπουλος Νικόλαος του Παύλου (Μέλος) Ντούσκας Νικόλαος (Μέλος) Η Διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ”.

Σε δήλωσή της, η προηγούμενη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δημοσιοποίησε ότι στέκεται στο πλευρό των νέων διοικούντων, επισημαίνοντας το δύσκολο έργο που έχει από τον χρόνο που χάθηκε εξαιτίας της ολιγωρίας της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού: “Eυχομαστε καλη επιτυχια στην νεα επιτροπη διοικησης του τμηματος,ο χρονος που χαθηκε,θα αναπληρωθει μεσα απο την συσπειρωση ολων των ανθρωπων που αγαπουν την ομαδα ποδοσφαιρου του Εθνικου,ειμαστε μαζι σας,ειμαστε διπλα σας, ξεκιναμε… “