Γ’ Εθνική: Ο Κ. Βουρδόγλου νέος προπονητής στον Εθνικό – Διαψεύδονται οι μεταγραφές Συριτούδη και Κοσκολού

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να διοριστεί και αμέσως έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, υπό την προεδρία του Νίκου Παπαδόπουλου (διαβάστε λεπτομέρειες για την σύνθεσή της με ένα κλικ ΕΔΩ).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, η νέα διοίκηση συμφώνησε με τον Κώστα Βουρδόγλου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πρόκειται για κάτοχο πτυχίου προπονητή που έχει δικαίωμα να κάθεται ακόμα και σε πάγο ομάδας της Β’ Εθνικής, όπως επισήμανε στο ThrakiSportS ο νέος έφορος ποδοσφαίρου του Εθνικού Νίκος Παπαδόπουλος. O ίδιος έχει ξανακάτσει στον ίδιο πάγκο πριν μερικά χρόνια, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων τοπικών μέσων περί πιθανής μετακίνησης του τερματοφύλακα Συριτούδη στην Καβάλα και του Κοσκολού στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τα οποία αναπαρήγαγε και το ThrakiSportS. Όπως επισήμανε, τα δελτία όλων των παικτών που ήταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας παραμένουν στα γραφεία του Εθνικού και κανένα δεν έχει φύγει από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

«Μόνο ένας παίκτης έχει παραχωρηθεί στην Δόξα Δράμας, πριν αναλάβουμε εμείς (σ.σ. ο λόγος για τον Γκαϊδατζή, το δελτίο του οποίου παραδόθηκε από τον πρόεδρο του ΜΓΣ Μανώλη Βουκουρεσλή, θυμηθείτε αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ). Όλοι οι υπόλοιποι παραμένουν στο δυναμικό μας. Αν υπάρχει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δεν θα σταθούμε εμπόδιο, ο παίκτης θα πάρει και την ευχή μας και θα φύγει. Αλλά περίπτωση να φύγει από εμάς παίκτης και να πάει σε άλλη ομάδα της κατηγορίας δεν υπάρχει, εκτός και αν δεν το θέλει ο ίδιος ο Εθνικός», διευκρίνισε ο νέος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού στο ThrakiSportS.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τιμ παραμένει ως γυμναστής και άμεσος βοηθός του νέου προπονητή ο Αντώνης Τσικάκης και ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Άκης Πατσίδης. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Εθνικού για τη νέα σεζόν προγραμματίζεται για το προσεχές Σάββατο και μέχρι τότε η διοίκηση καλείται να κερδίσει το χαμένο έδαφος, διευκρινίζοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, όπως κάποιοι εμφανίζονταν να προτείνουν μέχρι και πριν μερικές ημέρες…