Βασικός ο «Τόρο» στην φιλική ήττα στα πέναλτι της Ρόμα από την Σίτυ(+video)

Με τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Μανωλά να ξεκινούν στην βασική ενδεκάδα και  η Ρόμα μετά τη νίκη επι της Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι αυτή την φορά γνώρισε την ήττα στην «ρώσικη ρουλέτα» από την Μάντσεστερ Σίτυ, στο δεύτερο φιλικό της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Για να φτάσουμε στα πέναλτι οι θεατές που γέμισαν το γήπεδο αλλά και όσοι το είδαν από την τηλεόραση απόλαυσαν σπουδαίο θέαμα με τέσσερα εξαιρετικά γκολ. Μόλις στο 3’ η Σίτυ άνοιξε το σκορ με το νέο της απόκτημα από την Λίβερπουλ Ραχίμ Στέρλινγκ να ανοίγει το σκορ, με την απάντηση των Ρωμαίων να είναι άμεση και στο 8’ ο Πιάνιτς έκανε το 1-1. Στο 51’ ο Ιχεανάτσο έκανε το 2-1 για τη Μάντσεστερ Σίτυ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 87’ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Λιάιτς.

Στα πέναλτι για τους Ρωμαίους σκόραραν οι Ναϊνγκολάν, Λιάιτς, Ντέστρο και Φαλκέ για να αστοχήσουν οι Ντουμπιά και Κεϊτά. Από την πλευρά των «πολιτών» σκόραραν οι Τουρέ, Χέσους Νάβας, Μάρκος Λόπες, ο τερματοφύλακας Τζόε Χάρτ και ο Χόρσφιλντ με τον Κολάροφ να αστοχεί.

https://www.youtube.com/watch?v=yAsPMSZz6uc