Σενάριο επιστροφής Ντίνα στην Θράκη!

Έχει… βουίξει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με δημοσιεύματα που μιλούν για κρούση της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κομοτηναίου μεσοεπιθετικού Θανάση Ντίνα, που για όσους δεν γνωρίζουν αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Για την ακρίβεια ο Ντίνας αποτελούσε μέλος της ομάδας Νέων της Ξάνθης και το 2008 υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο, στην Ξάνθη έμεινε μέχρι το 2010 παίζοντας όλο κι όλο ένα παιχνίδι, ενώ είχε παραχωρηθεί και δανεικός στην Ζάκυνθο. Ακολούθησε αργότερα μια τριετία στην Παναχαϊκή για να μετακομίσει το 2013 στον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» ο Ντίνας σε δύο σαιζόν θα κάνει 35 παιχνίδια και θα κληθεί και στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Φερόε και Σερβία, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί.

Πάντως στα δημοσιεύματα υπάρχει μια παράμετρος που δεν διευκρινίζετε για τον τρόπο της προσέγγισης του Ντίνα από τους Ξανθιώτες, καθώς από την μία μιλούν για δανεισμό και από την άλλη πως η Ξάνθη τον θέλει ελεύθερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS όντως έχει γίνει ερώτηση για τον Ντίνα αλλά όχι στην πλευρά του Παναθηναϊκού καθώς η Ξάνθη δεν θέλει να τον αγοράσει από τους «πράσινους» και πόσο μάλλον να τον πάρει δανεικό, καθώς πάγια θέση της διοίκησης της ομάδας και του Χρήστου Πανόπουλου είναι η Ξάνθη να μην παίρνει δανεικούς από Ελληνικές ομάδες. Η ομάδα της Ξάνθης βλέπει θετικά την περίπτωση του Ντίνα αλλά μόνο στην περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος, κάτι που την δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Πιθανότατα η περίπτωση Ντίνα αλλά και γενικότερα τα μεταγραφικά της Θρακιώτικης ΠΑΕ θα “τρέξουν” με την επιστροφή της ομάδας από την Βουλγαρία και το Πράβετς το προσεχές Σαββατοκύριακο.