Ο απολογισμός των Xanthi Runners απο το “HAIDOU TRAIL PARTY” της Ροδόπης

Για ακόμη μια χρονιά διεξήχθη με επιτυχία το “HAIDOU TRAIL PARTY” που διεξήχθη και φέτος στην περιοχή μας στο Δασικό Χωριό του Ερύμανθου γύρω από την κορυφή της Χαϊντούς στην ορεινή Ροδόπη, με τους Xanthi Runners να δίνουν δυναμικά το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τον απολογισμό απο τον Σύλλογω Δρομέων Ξάνθης:

“Δυναμικό και πολυπληθείς ήταν το παρόν των Xanthi Runners στις 18 Ιουλίου 2015 στον αγώνα mountain trail running με την ονομασία “HAIDOU TRAIL PARTY”, που διεξήχθη και φέτος στην περιοχή μας στο Δασικό Χωριό του Ερύμανθου γύρω από την κορυφή της Χαϊντούς στην ορεινή Ροδόπη. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς μας που τερμάτισαν με επιτυχία και με πολύ καλές επιδόσεις τον αγώνα καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις και διακρίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rout.gr. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και φυσικά στους υπέροχους και γλυκύτατους εθελοντές για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ”