Έφυγε πριν πάει στη Σμύρνη ο Παπαδόπουλος!

Ένα νομικό πρόβλημα είναι πιθανό να χαλάσει τη μεταγραφή του πρωην διεθνή επιθετικού του Πανθρακικού Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα Σμύρνης, παρά το γεγονός πως ο παίκτης παρουσιάστηκε από τον τουρκικό σύλλογο την Κυριακή (19/7).

Οι δυο πλευρές συζητούσαν σχεδόν δυο μέρες αλλά τελικά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε, όπως αναφέρει το twitter της σμυρνιώτικης ομάδας, όχι για τα χρήματα αφού είχαν συμφωνήσει στις 300.000 ευρώ, αλλά για έναν όρο που ζητούσε η Καρσίγιακα να μπει στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού.

Αυτό που ήθελαν ήταν να έχουν το δικαίωμα καθυστέρησης καταβολής δόσης που θα είχε λαμβάνειν ο Έλληνας στράικερ μέχρι και τέσσερις μήνες από τη λήξη της! Κάτι το οποίο φυσικά και δεν προβλέπεται πουθενά και για το οποίο ο “Παπ” ήταν αρνητικός, καθώς το σχετικό χρονικό περιθώριο που δίνεται από τη FIFA είναι 40 μέρες.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της Καρσίγιακα με τον εκπροσώπο του Παπαδόπουλου αλλά και τον ίδιο τον διεθνή επιθετικό συνεχίστηκαν, στο τραπέζι έπεσαν και άλλες λύσεις αλλά οι Τούρκοι ήταν ανένδοτοι. Ο 33χρονος στράικερ αποχώρησε χωρίς να έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ομάδα της Τουρκίας και αναμένεται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τρίτης. Όσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα πραγματοποιηθεί μόνο αν από την Καρσίγιακα αλλάξουν ρότα και επικοινωνήσουν και πάλι με την πλευρά του Παπαδόπουλου.