Από τον Παναθηναϊκό, τον Πανθρακικό και τη Δανία στην… ΑΕ Καραισκάκης!

Ο πρωην μέσος του Πανθρακικού τη σεζόν 2009-2010, Περικλής Μπουσινάκης, τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Αρτινής ομάδας ΑΕ Καραισκάκη, που πιθανότατα ως δευτεραθλήτρια Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί στη Football League.

O 29χρονος παρόλο που ξεχώρισε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην Παιανία και βρέθηκε μέχρι τη Δανία δανεικός, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε καθοδική πορεία αγωνιζόμενος κυρίως σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.

Ο Μπουσινάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, κατόπιν για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου στην Β΄ Εθνική και ακολούθησε ο Απόλλων Σμύρνης. Για μία και μοναδική χρονιά βρέθηκε στο εξωτερικό το 2006, όταν φόρεσε την φανέλα της Κοπεγχάγης. Την επόμενη σεζόν, 2007-2008 αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό στην Γ΄ Εθνική και ακολούθησαν Κέρκυρα και Εθνικός Πειραιώς στην Β΄ Εθνική. Το 2009-2010 για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε με τον Πανθρακικό στην Α΄ Εθνική (5 συμμετοχές) και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, του Τύρναβου και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μετά τη Λάρισα πέρυσι, συνέχισε στην Ερμιονίδα το πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου και εν συνεχεία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τον Πανελευσινιακό.