Θρακιώτικες μάχες στα Regional Juniors K19 της Ά Περιφέρειας

Πραγματοποιήθηκαν με συναρπαστικούς αγώνες και θρακιώτικες μάχες, το ΣαββατοΚύριακο 18 & 19 Ιουλίου 2015 στο Beach Bar Ocean 6, στην παραλία του Άη Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997), για την Α’ περιφέρεια.

Στις Νεάνιδες την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Μπαρή Δομινίκη – Μαμούγκα Ελένη από την Αλεξανδρούπολη, που επικράτησε στον τελικό των Ανθοπούλου Παρασκευής – Κωτσάκη Αλεξάνδρας από την Κομοτηνή, με 2-0.

girlsk19

Στους Έφηβους μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι Ανδρεάδης Άρης –Τέλιος Κων/νος, επικράτησαν στο τάι μπρεικ των Χαραλαμπίδη Σωκράτη – Τέλιου Ορφέα.

boysk19

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Πρόεδρος της Ά Περιφέρειας Ειρήναρχος Κεμανετζής και οι εκπρόσωποι των χορηγών Βίκυ Ανδρέογλου και Freddy Brooks.

Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ19 που θα γίνουν την επόμενη βδομάδα στην Αττική.

Ευχαριστούμε επίσης τους Θανάση Κασαμπαλή, Κούλη Μαρίνο, Μάκη Δημητριάδη, Γιάννη Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζλατιλίδη, Θόδωρο Μαυρίδη, Άκη Δαρίδη, Γιώργο Τσιρτσίδη, που βοήθησαν τα μέγιστα, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία.