Οι 5+7 νέοι της Κ20 της Skoda Ξάνθη! Οι (νέες) μεταγραφές και οι… (παλιοί) “αναβαθμισμένοι”

Ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθη, με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περασμένη σαιζόν, συνολικά 12 από τους οποίους οι πέντε αποκτήθηκαν φέτος και οι εφτά ανέβηκαν από την ομάδα Κ17 του συλλόγου.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα 12 νέα παιδιά που στελεχώνουν την ομάδα Κ20 της Ξάνθη, που και φέτος στοχεύει στο να πρωταγωνιστήσει με σκοπό όπως συνέβη με τους Χατζητερζόγλου, Φασίδη και Δεμένικο φέτος αλλά και με πολλά ακόμη παιδιά στο παρελθόν η Κ20 να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την μεγάλη ομάδα της Skoda Ξάνθη. Άλλωστε το τελευταίο μεταγραφικό deal της Ξάνθης με την πώληση του Γούτα στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με ένα παιδί που ανέβηκε από τα τμήματα υποδομής της Θρακιώτικης ΠΑΕ και άδραξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ξεκινάμε αρχικά με τα πέντε παιδιά που αποκτήθηκαν φέτος, και τα βλέπετε στην φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά είναι οι Βουλγαρίδης, Μίχος, Χατζηχασσάνογλου, Αγγελίδης και Μυλωνάς,

Ο 17χρονος επιθετικός χαφ Βαγγέλης Βουλγαρίδης και ο επίσης 17χρονος μέσος Αλέξης Μίχος αποκτήθηκαν από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με την φανέλα του οποίου μάλιστα αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Εγιούπ Χατζηχασάνογλου μετά από ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του Εχίνου Σπορ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, πετυχαίνοντας 21τέρματα παρότι ακραίος χαφ. Ο 17χρονος δεξιός μπακ Στέφανος Αγγελίδης αποκτήθηκε από την ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας, έχοντας παραστάσεις την περσινή σαιζόν τόσο από την Β’ κατηγορία (Βιστωνίδα Β’) όσο και από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του ΑΟΒ. Τέλος ο 17χρονος επιθετικός Γιώργος Μυλωνάς αποκτήθηκε από την ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας οπού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με πολλά γκολ κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Θρακιωτών που κινήθηκαν άμεσα και τον απέκτησαν.

Πάμε τώρα στα εφτά παιδιά που με τις εμφανίσεις τους την περσινή σαιζόν κέρδισαν την άνοδο στην ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη, και τα εφτά παιδιά μάλιστα είναι γεννημένα το 1998. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κυριαζή Δανδανόπουλο, τον δυναμικό αμυντικό Δημήτρη Μπάτζιο, για την μεσαία γραμμή προωθήθηκαν τρείς ποδοσφαιριστές ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και ο Δημήτρης Δοξάκης που αποκτήθηκε πέρσι από τους Μπέμπηδες 2000 από την Θεσσαλονίκη και από την πρώτη του χρονιά στην Ξάνθη εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Στην γραμμή κρούσης των Νέων της Skoda Ξάνθη προωθήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν εξαιρετικά πράγματα πέρσι κερδίζοντας και οι δύο κλήσεις στην Εθνική ομάδα Παίδων, ο λόγος για τον “κίλερ”  Νίκο Σαμπανίδη απο την Αθήνα και τον Μάρκο-Ρετζίνο Καπτέλι που αποκτήθηκε από την ΑΕ Καλαμπακίου και με την παρουσία του έδειξε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα περίπτωση για τους Ξανθιώτες, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα έξι παιδιά που προωθήθηκαν στην ομάδα Νέων της Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συνδέσμους σχετικούς με την ομάδα Νέων της Ξάνθης, πατώντας απλά ένα κλικ πάνω τους.

Η μεταγραφή του Αγγελίδη και άλλων δέκα παιδιών από την Βιστωνίδα στην Ξάνθη

Από τον Εχίνο στην Ξάνθη o Χατζηχασάνογλου

Η διπλή ενίσχυση της Ξάνθης από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με Μίχο και Βουλγαρίδη

40 κλικ από την πρώτη προπόνηση της Κ20 της Ξάνθης

Οι 4+3 παίκτες που αποχώρησαν από τα τμήματα υποδομής της Θρακιώτικης ΠΑΕ.