EΠΣ Θράκης: Συνεχίζει ο Χαριτόπουλος στην Ελπίδα Σαπών

Συνάντηση παλαιών ποδοσφαιριστών με μέλη της νέας διοίκησης της Ελπίδας Σαπών με επικεφαλής τον Γιώργο Μπασδάνη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τη στελέχωση της ομάδας τη νέα περίοδο.

Σκοπός της συνάντησης σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερη Άποψη” ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την ομάδα, για την έναρξη της προετοιμασίας και η βολιδοσκόπηση για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, καθώς οι νέες μεταγραφές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, υπό την εισήγηση του προπονητή.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Βασίλη Χαριτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ θα παραμείνουν και οι ποδοσφαιριστές Σάκης και Βαγγέλης Καραθανάσης, Δημήτρης Ρούφος, Παράσχος Τσιτσεράκης, Βασίλης Κολάκης, Γιώργος Πανταζής, Βαγγέλης Γρίβας Βαγγέλης και Γιώργος Παπανικολάου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν και φέτος οι ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών, καθώς και τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϋ του σωματείου.

Στόχος της νέας διοίκησης Μπασδάνη είναι να αναβαθμιστούν οι θεσμοί αυτοί και να αγκαλιάσουν τους νέους και τις νέες ολόκληρης της επαρχίας Σαπών.