Φινάλε με 9η θέση στον κόσμο για τον Μιχαλεντζάκη! Ο απολογισμός των Θρακιωτών στο Παγκόσμιο ΑμεΑ

Με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να καταλαμβάνει την 9η θέση στον κόσμο στα 200μέτρα μεικτή ατομική κατηγορίας SM9 ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των τεσσάρων αθλητών από την Θράκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ που διεξήχθη στην Γλασκώβη της Σκωτίας.

Ο Εβρίτης πρωταθλητής που το Σάββατο τερμάτισε στην 14η θέση των 400μέτρων ελεύθερο κατηγορίας S9, και σήμερα ολοκλήρωσε τους αγώνες του με την 9η θέση στον κόσμο στα 200μέτρα μεικτή ατομική κατηγορίας SM9 με χρόνο 2:27:71, χάνοντας οριακά την πρόκριση για τον βραδινό τελικό. Το Σάββατο είχαμε όμως ακόμη μια συμμετοχή από την Θράκη με την Σεμιχά Ριζάογλου να καταφέρνει να βρεθεί στον τελικό των 50μέτρων ύπτιο, ωστόσο δεν κατάφερε να τερματίσει μια και ακυρώθηκε.

Η παρουσία των Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη, Βασίλη Τσαγκάρη και Σεμιχά Ριζάογλου, κρίνεται ιδιαίτερα θετική αν και η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια έχει δείξει πως είναι ικανή για περισσότερα πράγματα. Οι δύο τέταρτες θέσεις των Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη ήταν οι κορυφαίες στιγμές για τους Θρακιώτες, αλλά και της Ελληνικής αποστολής που μετρά 4μετάλλια τα δύο χάλκινα του Χρήστου Ταμπαξή στα 50 και 100μέτρα ύπτιο κατηγορίας S1,το χάλκινο του Γιάννη Κωστάκη στα 50μέτρα πρόσθιο SB2, και τέλος το μετάλλιο που κατέκτησε το Σάββατο ο Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μέτρα πρόσθιο SB4.

Θυμηθείτε τον απολογισμό των αθλητών μας τις προηγούμενες μέρες, πατώντας απλά πάνω στον τίτλο του θέματος που σας ενδιαφέρει από τους παρακάτω:

Τέταρτος στον κόσμο ο Καρυπίδης! Πανελλήνιο ρεκόρ ο Μιχαλεντζάκης στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου ΑμεΑ

Πέμπτος ο Καρυπίδης στο Παγκόσμιο ΑμεΑ στην Γλασκώβη

Τέταρτος στον κόσμο ο Μιχαλεντζάκης! Έβδομος ο Τσαγκάρης και τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα!!!