Δίδαξαν… ποδοβόλεϊ Κλείτον και Λουτσιάνο σε τουρνουά στην Ζάκυνθο!

Παρέλαση αστέρων στο τουρνουά ποδοβόλεϊ που διοργανώνεται στο Λαγανά Ζακύνθου με τους διοργανωτές να έχουν ως επίτιμους καλεσμένους τους Άλεξ Καατίγιο, Μιχάλη Μουρούτσο και δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης τον Σίλβα Κλέιτον και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που βρέθηκε εκεί με τον γιό του.

Λούτσι και Κλέιτον έκαναν επίδειξη υψηλής τεχνικής στους αγώνες επίδειξης που προηγήθηκαν, με τους δύο Βραζιλιάνους σούπερ στάρ να μαγεύουν τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους χειροκροτά, με τους δύο Βραζιλιάνους να μην σταματούν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες με θαυμαστές. Ο Λούτσι που θεωρείται μέτρ του είδους να δίνει τις συμβουλές του στους παίκτες που μετείχαν στην διοργάνωση.

Ο Κλέιτον από την άλλη μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη σε κάποια ομάδα, δείχνει ωστόσο να απολαμβάνει τις διακοπές του γεμίζοντας τις μπαταρίες του εν όψει της νέας σαιζόν, χωρίς να δείχνει να βιάζεται να υπογράψει κάπου. Δείτε παρακάτω μερικές στιγμές από το τουρνουά όπως δημοσιεύτηκαν στο ioniansports