ΕΠΣ Ξάνθης: Βρέθηκε η λύση, κανονικά στο πρωτάθλημα η Συδινή!

Από χίλια κύματα έχει περάσει την περασμένη αγωνιστική σαιζόν η Θράκη Συδινής, με την ομάδα να υποβιβάζεται από την Α’ στην Β’ ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετώπισε  ήταν πολύ σημαντικότερα απο τον υποβιβασμό.

Βλέπετε η Συδινή ως νεοφώτιστη ήταν έτσι και αλλιώς από τα φαβορί για τον υποβιβασμό ωστόσο τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον καταρτισμό ακόμη και ενδεκάδας σε κάποια παιχνίδια δημιούργησαν μεγαλύτερο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του συλλόγου, που σκέφτηκαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσουν και έτσι η ομάδα της Συδινής να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Μετά από συζητήσεις όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση η λύση βρέθηκε και έτσι η Θράκη θα κατέβει κανονικά με αρκετές αλλαγές σχεδόν σε ολόκληρη την δομή του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρει τα εξής:

“Μετά απο επικοινωνία με άνθρωπο της διοίκησης σας ενημερώνουμε οτι η ομάδα μας η Θράκη Συδινής θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας την νεα ποδοσφαιρική σεζον 2015-2016.της επόμενες μέρες θα ήμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την νεα διοίκηση τα μέλη τον προπονητή και τον πρόεδρο της νεας χρονιας.μια νεα σελίδα ανοίγει η ομαδα μας αφήνοντας πίσω την περσινή άσχημη χρονιά”.