Στην Ρόδο για το νέο δίπλωμα Uefa B’ o Γιάννης Αποστολίδης με Ατματζίδη, Χλωρό, Μπάρκογλου και Νικολαΐδη!

Στην Ρόδο βρίσκεται ο νεαρός Ξανθιώτης προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς Γιάννης Αποστολίδης που παρακολουθεί σεμινάρια για το νέο δίπλωμα Uefa Β’.

Ο Αποστολίδης βρίσκεται στην Ρόδο από τις 4 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και της 18 όταν και θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για την αναβάθμιση του διπλώματος του. Μαζί με τον Ξανθιώτη προπονητή πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές που ακολουθούν το δρόμο της προπονητικής με παρελθόν σε ομάδες της Θράκης όπως οι πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης Θεοφύλακτος Νικολαΐδης και Γιώργος Μπάρκογλου όπως και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Γιάννης Χλωρός. Μαζί με τον Αποστολίδη βρίσκονται και άλλες γνωστές προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ηλίας Ατματζίδης(των βλέπετε στην φωτογραφία με τον Αποστολίδη), ο Αντώνης Νατσούρας, ο Αλέκος Γαβριλόπουλος, ο Γιώργος Τσουκαλίδης και ο Θεόδωρος Πακάλτσης και πολλούς ακόμη νέους και παλιούς φιλόδοξους προπονητές.

Στην σχολή της Ρόδου διδάσκουν ο γνωστός προπονητής Στράτος Βουτσακέλης, ο Μιχάλης Μητροτάσιος,ο Αχιλέας Υφαντίδης,  ο εξαιρετικός γυμναστής Μπάμπης Μιχαηλίδης και ο υπέυθυνος των σχολών Uefa της ΕΠΟ Τέλης Μπατάκης.

apostolidis-atmatzidis