Γ’ Εθνική: Εννιά ανανεώσεις στον Έβρο Σουφλίου!

Μετα την παραμονή του Πασχάλη Δραγανίδη και του Μεμέτ Εμρέ, η διοίκηση του Eβρου Σουφλίου κινείται δυναμικά όπως αποφάσισε στην συνέλευση της Δευτερας, με την ανανέωση ακόμα εννιά παιχτών από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα όπως γράφουν tasportisthrakis, αποφάσισαν να παραμείνουν στην ομάδα οι Κώστας Λίτσος, Λεωνίδας Ευφραιμίδης,Απόστολος Μπάμνιος, Δημήτρης Ναθαναηλίδης,Κάρεν Ανογιάν, Μάκης Τσαπάνης, Ματθαίος Αντωνιάδης, Τάσος Μπινόπουλος, Ηλίας Ζαφειρόπουλος, ενώ επέστρεψε και συνεχίζει στο Σουφλί ο Γιώργος Αντωνιάδης που αγωνίζονταν δανεικός στην Νίψα.

Πλέον ο τεχνικός Μπάμπης Χρυσοστομίδης (φήμες τον στέλνουν στον Νέστο),  θα έχει μια ομάδα στην οποία παρέμεινε ο βασικός της κορμός του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος από τους Προσκυνητές και ο μεσοεπιθετικός ελληνοαλβανός Ρομάριο Λουμάνι από το τοπικό Ημαθίας.

Μέχρι στιγμής παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι επιθετικοί Αμετ Ερκάν, Γιάννης Γωνιάδης, Βασίλης Σκερλετίδης και ο Θάνος Τοπούζης.