Από Θρακιώτη σε Θρακιώτη ο Νέστος Χρυσούπολης που ανακοίνωσε Ισπυρλίδη!

Ο Κομοτηναίος προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης θα είναι ο νέος τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης, μετά το ξαφνικό διαζύγιο της Καβαλιώτικης ομάδας με τον Γιώργο Μαραντά.

Ο 56χρονος προπονητής από τον Ίασμο θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του, με τους διοικούντες του Νέστου να θέλουν ο έμπειρος τεχνικός να τους οδηγήσει στην επιστροφή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Ισπυρλίδης να θυμίσουμε πως την περασμένη σαιζόν ήταν ξανά σε Καβαλιώτικο πάγκο ομάδας της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα το ΑΟ Καβάλας. Ο Θρακιώτης που για πολλά χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην Ξάνθη και εν συνεχεία του Νίκου Καραγεωργίου τον οποίο πέρα από την Ξάνθη ακολούθησε και στον Εργοτέλη, ενώ πε΄ρσι ξεκίνησε την σαιζόν στην άκρη του πάγκου της Καβάλας.

Ο Κομοτηναίος προπονητής να θυμίσουμε πως είναι επίκουρος καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα προπονητική ποδοσφαίρου. Το «ντεμπούτο» του Ισπυρλίδη ως προπονητής του Νέστου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Νέστου.