Σκέψεις για Volley League σε ομίλους βορρά και νότου, χωρίς υποβιβασμό και οικονομία!

Αλλαγές λόγω της κατάστασης και της οικονομικής ασφυξίας στη χώρα, σκέφτονται παράγοντες της Volley League από τη νέα περίοδου, με το διαχωρισμό σε Βορρά και Νότο να ακούγεται ολοένα και περισσότερο.

Όπως γράφει το sportsfeed, στην βολεϊκή πιάτσα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν να έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις για κλειστή λίγκα (δεν πέφτει κανείς, άρα δεν χρειάζεται να βάλουμε πολλά λεφτά, όμως εδώ θα πρέπει να συμφωνήσει κι η ΕΟΠΕ-που είναι σίγουρο ότι θα πει «όχι») ή για πρωτάθλημα σε δύο ομίλους (Βορράς-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδα, Λαμία, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής, και Νότος-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός, Παναχαϊκή) όσον αφορά την κανονική περίοδο και πλέι οφς (οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο δημιουργούν ένα νέο γκρουπ κι οι τρεις τελευταίοι ένα άλλο).

Προφανώς στο τραπέζι θα πέσουν κι άλλες προτάσεις αφού το περιβάλλον είναι δυναμικό και τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, ενώ υπάρχει πάντα η αναμονή για την χορηγία του ΟΠΑΠ. Από την ΕΣΑΠ που συνεδριάζει Τετάρτη 22 Ιουλίου, εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει πολύ γρήγορα, αλλά αν δεν εμφανιστεί επίσημη πρόταση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.