Πάνε Θεσσαλονίκη για τα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική τα τμήματα πόλο του Κ.Ο. Ξάνθης και Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Στην Θεσσαλονίκη στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων της υδατοσφαίρισης στην Θράκη με δύο συλλόγους της περιοχής μας να δίνουν ραντεβού στο Εθνικό Κολυμβητήριο για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής, διεκδικώντας τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η έμπειρη ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης θέλει φέτος να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει την άνοδο στην Β’ Εθνική, με τον Ηλία Βασιλειάδη και τους ιθύνοντες του ΚΟΞ να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την προετοιμασία του συλλόγου παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν καθώς το Κολυμβητήριο της Ξάνθης ήταν κλειστό.

Από την άλλη έχουμε το ντεμπούτο της νεανικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τους προπονητές Αυγέρη Μεσινέζη και Γιάννη Πατσίδη να καταβάλουν σημαντική προσπάθεια για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ στον όμιλο πέρα από τις δύο ομάδες της Θράκης μετέχουν επίσης οι Μακεδονικός, ΠΕΚΕΒ, ΣΑΠΚ Νεάπολης και Άρης Κάμπου.