Γ’ Εθνική: Πρώτη για την Καβάλα με έντονο Θρακιώτικο στοιχείο

Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν πραγματοποίησε η ομάδα της Καβάλας, στο «Ανθή Καραγιάννη», με αρκετά νέα πρόσωπα και υψηλές φιλοδοξίες και τη νέα χρονιά.

Τους παίκτες χαιρέτησε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής και πρώην προπονητής της Ξάνθης Στέλιος Κατρακυλάκης που καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, Τάσο Δέντσα, Μηνά Πτηνόπουλο και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Φώτη Δουμάνη. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο kavala-sports απ’ όπου και η φωτογραφία, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Θεόδωρος Μήτρας έκλεψε την παράσταση με την ατάκα «Είμαι 42 ετών, δεν ξέρω πως είναι τα αποδυτήρια από μέσα, δεν είναι δουλειά μου να μπω σε αυτά. Μια φορά θα μπω και θα είναι τον Μάιο για να πανηγυρίσουμε με σαμπάνιες».

Το παρών έδωσαν και αρκετοί από το περσινό ρόστερ όπως και ο πρώην άσσος της Ξάνθης Χάρης Παππάς, που και φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στους «αργοναύτες». Το παρών έδωσε παρότι δεν ανακοινώθηκε ακόμη ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κ20 της Skoda Ξάνθη Δαμιανός Δελής (τέταρτος από αριστερά, ο ψηλός με το κοντό τζιν, ακριβώς δίπλα στους Παππα και Δουμάνη), που αναμένεται τις προσεχείς μέρες να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Καβαλιώτες.