ΕΠΣ Ξάνθης: Τετραπλή ενίσχυση για τον Άρη Αβάτου, που πήρε και νέο γυμναστή!

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Βασιλειάδη και την σημαντική εκκαθάριση του ρόστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά η περσινή πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησαν στην ανακοίνωση ακόμη τεσσάρων μεταγραφών.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη Αβάτου προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με σημαντική εμπειρία που θα τις δώσουν αρκετές λύσεις κυρίως στην μεσαία γραμμή, αποκτώντας τον Κώστα Κουτσομιχάλη από τον Αστέρα Μαγικού, τον Μιχάλη Ταχτσίδη από την Δόξα Μυρωδάτου, τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη από τον Ορφέα Puma Ξάνθης και τον Ηλία Φεταχίδη από την Ασπίδα Ξάνθης.

Παράλληλα η ομάδα του Αβάτου προχώρησε και στην στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Ιωσήφ Λαδόπουλου, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα γυμναστή και βοηθού προπονητή. Η επιλογή είναι του προπονητή της ομάδας Χρήστου Σαμαρά, καθώς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το νέο γυμναστή του Άρη και έχει πολύ καλή γνώμη για την δουλειά του.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις, αρχικά για το νέο γυμναστή και εν συνεχεία των τεσσάρων νέων αποκτημάτων για τον Άρη:

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΕΦΑΑ – ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ – ΒΟΗΘΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ .ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΕΤΑΧΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΕΤΣΕΜΕΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ