ΕΠΣ Ξάνθης Τέλη Ιούλη η πρώτη για τον Αστέρα Μαγικού, τα πρώτα τρία φιλικά!

Σε γοργούς ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική σαιζόν στον Αστέρα Μαγικού, με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καρύδη σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας να προχωρά τον σχεδιασμό τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Αστέρα Μαγικού θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη της την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο γήπεδο του Μαγικού, με το παρών να δίνουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, μια και η ομάδα προχωρά σε ριζική αλλαγή του ρόστερ. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Αστέρα έχει ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές, που θα γίνουν γνωστές με την κατάθεση των δελτίων στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενώ αναμένεται να υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τέσσερις μεταγραφές.

Παράλληλα ο Αστέρας έχει κλείσει και τρία φιλικά αρκετά δυνατά για την προετοιμασία της για την έναρξη των υποχρεώσεων της σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στις 8 Αυγούστου τον Απόλλων Ξάνθης, στις 12 Αυγούστου τον Άρη Αβάτου και στις 17 η 18 Αυγούστου (δεν έχει κλειδώσει η μέρα) τον Ηρακλή Ζυγού.