ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφική ενίσχυση στους πρωταθλητές για τα … μετόπισθεν

Αν και με σχετική καθυστέρηση οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι της ΕΠΣ Θράκης που έκαναν πέρισυ την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους αρχίζουν να να βάζουν σε εφαρμογή την μεταγραφική ενίσχυσή τους.

Οι πρώτες αφίξεις παικτών στην Δόξα Προσκυνητών για την περίοδο 2015-16 είναι γεγονός. Σύμφωνα με το rodopisports, ο τεχνικός των νταμπλούχων κ. Κλειτσιώτης εισηγήθηκε την απόκτηση αμυντικών παιχτών για την θωράκιση της άμυνας της ομάδας και η διοίκηση κινήθηκε για τους Σιδηρόπουλο και Μαδούρα. Ο Σιδηρόπουλος αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο με την φανέλα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, ενώ ο Μαδουρας (ΦΩΤΟ rodopisports) ήταν στον ΑΟ Φιλίας.

Επίσης η ομάδα απέκτησε τον δεξί μπακ χαφ Κούδερη που προέρχεται ωστόσο από αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους και πριν από δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με την ομάδα των Γιαννιτσών και η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα της Δόξας. Με την απόκτηση των τριών αμυντικών η ομάδα με την αποχώρηση του σκόρερ της Γιαννακίδη στο Νέο Σιδηροχώρι πλέον στρέφει την προσοχή της και στην ενίσχυση της επίθεσης της, ενώ ίσως ο τεχνικός της ομάδας αναζητήσει και τερματοφύλακα αφού ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος θα κάνει το άλμα στην καριέρα του για να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική και στον Έβρου Σουφλίου.