Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για την Κ20 της Ξάνθης… υπό την επίβλεψη Κεχαγιά

Ενώ η ομάδα της Skoda Ξάνθη βρίσκεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στα “βάσανα” μπήκε και η Κ20 της Ξάνθης, αφού ξεκίνησε και για αυτήν η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Στον πάγκο της ομάδας προσωρινά θα κάθεται ο Νίκος Κεχαγιάς μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Μπεδρελή που επέστρεψε στον πάγκο της Κ17, όπου με αυτόν στην καθοδήγηση την προπέρσινη σαιζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η προπόνηση έγινε με την επίβλεψη του γυμναστή της Κ20 Ηλία Καραλίδη και απουσίαζαν από αυτή οι Οκάν Χατζητερζόγλου, Μανώλης Δεμένικος και Βασίλης Φασίδης που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αγωνιστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες και στο φιλικό με τη Τεούτα στη Βουλγαρία.

Τα νέα πρόσωπα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας Κ20 θα είναι οι Στέφανος Αγγελίδης (αποκτήθηκε από τον ΑΟ Βιστωνίδας), Βαγγέλης Βουλγαρίδης και Αλέξανδρος Μίχος (αποκτήθηκαν από τον Σπάρτακο Κομοτηνής), Γιώργος Μυλωνάς (αποκτήθηκε από την Αλεξάνδρεια), Χατζηχασάνογλου Εγιούπ (αποκτήθηκε από τον Εχίνο Σπορ).

Η εκκίνηση της Κ-20 περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα ενώ τις επόμενες μέρες οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.