Παρελθόν από την Ξάνθη ο νικητής της Nike! Οι 4+3 αποχωρήσεις από τις υποδομές της Skoda

Αρκετές μεταγραφές αλλά και αρκετές αποδεσμεύσεις είχαμε στα δύο τμήματα της Skoda Ξάνθη Κ20 και Κ17 που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League με την μεγάλη έκπληξη να έρχεται με την αποχώρηση του Γιώργου Μήττα που κέρδισε τον διαγωνισμό της Nike (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Συνολικά από την ομάδα Κ20 της Ξάνθης αποχώρησαν τρείς ποδοσφαιριστές, που αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν στην ομάδα, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ίσως η πιο ηχηρή είναι αυτή του 19χρονου Καβαλιώτη μέσου Γιώργου Μήττα, ενώ επίσης παρελθόν αποτελούν ο επίσης Καβαλιώτης μέσος Δαμιανός Δελής (πάνω αριστερά), αλλά και ο 18χρονος Ξανθιώτης αμυντικός Νίκος Καψιμάλης (στην μέση αριστερά).

Όσον αφορά τώρα το τμήμα Κ17, που όπως διαβάσατε αποκλειστικά από το ThrakiSportS θα είναι υπό την καθοδήγηση του Κώστα Μπεδρελή (Θυμηθείτε ΕΔΩ), από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αποδεσμεύτηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 16χρονο αμυντικό από την Αλεξανδρούπολη Χρήστο Σκαρλάτο (κάτω αριστερά), τον 16χρονο μέσο από την Δράμα Αρχιμήδη Κωνσταντινίδη (στην μέση δεξιά), και τους δύο επίσης Δραμινούς επιθετικούς Κωνσταντίνο Σαμπαντζή (κάτω δεξιά) και Δημήτρη Παπαδόπουλο (πάνω δεξιά) αμφότεροι στα 16 τους χρόνια.