Γ’ Εθνική: Κρίσιμη συνέλευση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Μετά την παραίτηση του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μανώλη Βουκουρεσλή, άμεσος είναι ο κίνδυνος διάλυσης της ιστορικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αφού ο σύλλογος έμεινε ακέφαλος.

Ο ίδιος πριν 10 περίπου ημέρες ανέλαβε μέσω του ερασιτέχνη τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, που είχε μείνει πάνω από έναν μήνα ακέφαλο μετά την παραίτηση της διοίκησης Βαλσαμίδη και μέχρι στιγμής δεν κουνιέται φύλλο, αφου δεν υπάρχει προπονητής , ενώ και οι παίχτες ο ένας μετα τον άλλο αποχωρούν.

Μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης, ο ερασιτέχνης Εθνικός κάλεσε έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη μετά τις αναβληθείσες συνελεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας, με μοναδικό θέμα το υπό διάλυση αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ερασιτέχνη, υπάρχει ενδιαφερόμενος για το ποδόσφαιρο και η κεντρική διοίκηση της ομάδας, καλείται να αποφασίσει εαν εγκρινει την αποδοχη του αυτού άγνωστου μέχρι στιγμής μοναδικου σχηματος που εκδηλωνει ενδιαφερον για την ποδοσφαιρικη ομαδα.

Ο Μανώλης Βουκουρεσλής που αν και αποχωρεί και η απέρχομενη διοίκηση του τμήματος,  στηρίζει κατα πλειοψηφία, το διαφαινόμενο νεο σχήμα και δηλωνει παρον, με μοναδικό σκοπό το καλο της ομαδας του Εθνικου. Αναμένονται θερμές εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εν μέσω καλοκαιριού και πολιτικής κρίσης στη χώρα…