Ολοκληρώθηκε το Beach Volley Camp Εθνικού και Αμαζόνων Μαΐστρου

Ένα πολύ πετυχημένο και πρωτότυπο τουρνουά παμπαίδων – παγκορασίδων (αγόρια-κορίτσια Γυμνασίου) Beach Volley διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.

Στο τουρνουά έπαιξαν 16 ζευγάρια Παμπαίδων-Παγκορασίδων και εφάρμοσαν όσα διδάχτηκαν στο πρόγραμμα του camp, συναγωνίστηκαν στα πλαίσια του ”ευ αγωνίζεσθαι” και κυρίως διασκέδασαν με το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα, το Beach Volley.

P7050341

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πανέμορφο γήπεδο στο Χάραμα στην παραλία της Αλεξανδρούπολης και το παρακολούθησε με ενδιαφέρον πλήθος φίλων του Beach Volley. Τις απονομές έκανε ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού Αλεξ/πόλης κ.Βαφειάδης Μαρίνος.

P7050338

Νικητές του τουρνουά των αγοριών αναδείχθηκαν οι Μύρος Δ.-Αντωνιάδης Δ., δεύτεροι οι Ποιμενίδης Χρ.-Μπαρώνης Δ. και τρίτοι οι Βαφειάδης Τ.-Μορφίνης Β. Στο τουρνουά των κοριτσιών το ζευγάρι των Δημητριάδου Αγ,-Ζυγερίδου Ηλ. κέρδισαν σε ένα πολύ όμορφο τελικό το ζευγάρι Σιδηροπούλου Μ.-Κοσμίδου Χρ. που κατατάχθηκαν δεύτερες. Στο μικρό τελικό έπαιξαν αντίπαλα τα ”μικρά” ζευγάρια Σεϊτανίδου Η.-Καραμπάση Μ. και Νάκου Π.-Γρηγοριάδη Γ. με τις πρώτες να κερδίζουν την 3η θέση.

P7040307