Γ’ Εθνική: Παρελθόν από το Σουφλί ο πρώτος σκόρερ του Αμέτ Ερκάν

Ο Κομοτηναίος επιθετικός Αμέτ Ερκάν και πρώτος σκόρερ του Έβρου Σουφλίου με 10 τέρματα στην  περσινή χρονιά στην Γ’ Εθνική,  αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Σουφλίου αφού δεν συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας.

Παρότι ο Ερκάν που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, είχε κάνει γνωστό σε συνέντευξή του (ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ότι πρώτη προτεραιότητα ήταν να παραμείνει στον Έβρο Σουφλίου, τελικά κάτι τέτοιο δε θα συμβεί αφού επιβεβαίωσε στο ThrakiSportS ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα όλοι βρίσκονται σε μια φάση αναμονής και αβεβαιότητας, κάτι που συμβαίνει και στο Σουφλί που θα ρίξει κατά πολύ το μπάτζετ του.

Σίγουρα ρόλο στην απόφαση του 26χρονου Ερκάν παίζει και η ταλαιπωρία που είχε την περασμένη χρονιά (όπως ανέφερε στη συνέντευξη), αφού η απόσταση Σουφλί-Κομοτηνή που έκανε σχεδόν καθημερινά, σαν μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής, του στερούσε την οικογένεια και τα παιδιά του, αλλα και τον πήγαινε πίσω στην εργασία του.

Πλέον το “κανόνι” της Ροδόπης που παλιότερα έπαιξε σε Κ20 Πανθρακικού, Κ20 Ξάνθης, Ελπίδα Σαππών και Mέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, θα κοιτάξει τις προτάσεις που έχει από ομάδες από την γειτονική Τουρκία, αλλά και αυτές από ομάδες της Football League της Γ’ Εθνικής με κυριότερη αυτή του ΑΟ Καβάλας.

Έτσι ο Έβρος Σουφλίου θα πρέπει να αναπληρώσει το περσινό επιθετικό του δίδυμο, αφού εκτός του Ερκάν, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Θανάσης Τοπούζης.

Ωστόσο με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, ο σχεδιασμός σε όλες τις ομάδες και στο Σουφλί πάει αρκετά πίσω, με την αναβολή της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών (μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν και συζητήσεις με ποδοσφαιριστες για το αν θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα) την Δευτέρα 13 Ιουλίου, κάνοντας τη δουλεία του νέου προπονητή Μπάμπη Χρυσοστομίδη ακόμα δυσκολότερη.